Marathon

Inschrijven

De inschrijving voor de marathon (wedstrijd en prestatie) gaat niet via deze website maar via het inschrijfsysteem  van de KNRB (https://inschrijven.knrb.nl). Alle roeiverenigingen die aangesloten zijn bij de KNRB hebben een inlogcode voor het KNRB inschrijfprogramma om ploegen aan te melden (dit is vaak de wedstrijdcommissaris en/of secretaris). Ook combi-ploegen kunnen op die manier ingeschreven worden – iedereen kan uit de ledenlijsten van alle verenigingen deelnemers selecteren.

Buitenlandse deelnemers en deelnemers van verenigingen die niet bij de KNRB aangesloten zijn kunnen bij wedstrijdzaken@knrb.nl een inlogcode aanvragen en dan hun leden opvoeren. Daarna zijn die ook in het inschrijfprogramma beschikbaar om als deelnemer te selecteren.

Let op:
 Om deelnemers in te kunnen schrijven via het KNRB inschrijfsysteem, moeten zij de digitale Wedstrijdlicentie ondertekend hebben. Binnen een vereniging wordt dit normaal gesproken gecoordineerd door de secretaris. Meer informatie vindt je hier.   


Uitgeschreven velden

De wedstrijd en de prestatietocht kan geroeid worden in een C2*, C3*, C4* en Wherry2*. Verder gelden voor de wedstrijd de categorien Heren, Dames, Open en Mixed en voor de prestatietocht alleen de categorie Open:

  • Dames: ploegen die geheel uit vrouwelijke roeiers bestaan
  • Heren: ploegen die geheel uit mannelijke roeiers bestaan.
  • Open: ploegen met een gemengde samenstelling, bijvoorbeeld een C3* met 1 vrouwelijke en 3 mannelijke roeiers.
  • Mixed: ploegen met een gemengde samenstelling die voor minstens de helft uit vrouwelijk roeiers bestaat, bijvoorbeeld een C3* met 2 vrouwelijke en 2 mannelijke roeiers.

Merk op dat de Mixed categorie niet is uitgeschreven, dwz dat er niet direct voor ingeschreven kan worden. In plaats daarvan wordt nu Open gebruikt. Als blijkt dat er voor een boottype veel Open inschrijvingen zijn dan kan dit veld alsnog opgesplitst worden in Open en Mixed. Zie ook de wedstrijdbepalingen.

Inschrijfgeld 2024

BoottypeInschrijfgeld
C2*€ 56,00
C3*€ 72,50
C4*€ 89,00
Wherry 2*€ 72,50


Inschrijfgelden overmaken naar:

Bankrek.: NL46 INGB 0685 1650 94
t.n.v.       : RV ’t Diep, Steenwijk
o.v.v.      : WWMT, Vereniging, Wedstrijdnummer en Naam captain.

Het wedstrijdnummer is bijv. "OpenC2* (W)". 

Gaarne binnen 5 werkdagen betalen na reservering ovv de gevraagde gegevens (zie boven). Bij meerdere reserveringen graag per reservering betalen.

Route

NB: In verband met de windverwachting zal de alternatieve route gevaren worden. Zie de drie links hieronder en de kaart aan de rechterkant.

U ontvangt voor uw vertrek een waterkaart en een routebeschrijving. Voor wie zich wil voorbereiden, zijn hieronder de routes alvast in te zien. De route is hiernaast ook in Google Maps weergegeven (de richting is tegen de klok in):


Alternatieve route bij ongunstige wind:

Tijdschema

Vrijdag 20:00

Stuurliedenvergadering

On-line, de link wordt in de week voor de marathon per email nieuwsbrief verstuurd aan de deelnemers en zal tevens op de website gepubliceerd worden.

Vrijdag 20:00

dummy

Zaterdag 07:00

Gebouw is open

Botenwagens en roeiers welkom!

Zaterdag 07:00

dummy

Zaterdag 08:15 - 08:45

Infobalie open

Gelegenheid tot stellen vragen over route (bovenaan de trap rechts).

Zaterdag 08:15 - 08:45

dummy

Zaterdag ca. 08:40

Wedstrijdploegen het water op

(zie blokindeling voor definitieve tijden)

Zaterdag ca. 08:40

dummy

Zaterdag 09:00

Start van wedstrijdploegen

(zie blokindeling)

Zaterdag 09:00

dummy

Zaterdag ca 09:00

Prestatieploegen het water op

Na de laatste wedstrijdboot.

Zaterdag ca 09:00

dummy

Zaterdag ca 09:30

Start van prestatieploegen

(zie blokindeling)

Zaterdag ca 09:30

dummy

Zaterdag 17:30

Sluitingstijd

Einde van de tijdregistratie, alle boten dienen terug te zijn.

Zaterdag 17:30

dummy

Zaterdag 18:00

Kantine dicht

Einde van verkoop in de kantine.

Zaterdag 18:00


Voor vertrek is er voor alle roeiers een gratis kop thee of koffie.

Bij terugkomst ontvangen we jullie aan het vlot met een drankje en wacht er boven in de kantine een warme kop soep (gratis).

De kantine, het dakterras en de ergometerruimte zijn tot 18:00u geopend om na te praten onder het genot van een drankje.

WWMT

De Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht wordt sinds 1999 eenmaal per jaar georganiseerd door Roeivereniging 't Diep te Steenwijk.
Image

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar stuurt de organisatie van de WWMT een nieuwsbrief per email. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan hier in:

Externe links