Overige

Veiligheidscoördinator

Het is van belang dat de veiligheidscoördinator en de boten elkaar kunnen bereiken in geval van calamiteiten. Zorg er voor dat het bij de inschrijving opgegeven nummer van de teamcaptain klopt en sla het nummer van de coördinator op in uw telefoon. Dit nummer wordt in een nieuwsbrief aan deelnemers vermeld en zal ook in het clubhuis op meerdere plekken opgehangen worden. De coördinator is ter plekke te herkennen aan de oranje hes.

Image

Overnachten

Roeivereniging ’t Diep werkt samen met enkele recreatie ondernemers om het toerroeien in het gebied te promoten. De accommodaties bevinden zich binnen een straal van maximaal 15 minuten reistijd van de roeivereniging. U vind alle informatie over deze accommodaties op de speciale website www.gastroeien.nl, bij Accommodaties.

gastroeiaccomodaties.jpg

Foto en video

Tijdens het evenement maken wij foto's en video's. De foto's publiceren wij op Flickr. Daarnaast gebruiken wij het beeldmateriaal voor communicatiedoeleinden, bijvoorbeeld op Twitter, onze website en de aankondigingsposter. Als u bezwaar heeft tegen publicatie van beeldmateriaal van u of uw ploeg, dan kunt u dit melden bij de registratie op de dag van het evenement.

Image

WWMT

De Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht wordt sinds 1999 eenmaal per jaar georganiseerd door Roeivereniging 't Diep te Steenwijk.
Image

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar stuurt de organisatie van de WWMT een nieuwsbrief per email. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan hier in:

Externe links